Baby behoefte in kaart

Babybehoefte in kaart is voor jonge kinderen van 0 tot 2 jaar en hun ouders.

Past een van onderstaande kenmerken bij jou en/of jouw jonge kind?

  • Hebben jullie een heftige zwangerschap en/of bevalling gehad?
  • Heb je het gevoel dat er iets tussen jou en jouw kind instaat?
  • Huilt je kind veel?
  • Is je kind erg gespannen/onrustig?
  • Schrikt je kind bij aanrakingen?
  • Zijn er slaapproblemen?
  • Is het kind prematuur geboren?
  • Wil je de behoeftes kennen vanuit het geboorteverhaal?


Naast bovenstaande kenmerken zijn er nog veel andere voorbeelden te noemen.Gedrag is altijd logisch! Gedrag heeft een reden, graag ga ik samen met jou op zoek naar het verhaal van het kind.

Elke zwangerschap en geboorte verloopt anders. Een baby maakt dit ook allemaal mee, alle emoties die er bij moeder zijn ervaart een baby ook. De ervaringen rondom de zwangerschap en geboorte laten een blauwdruk achter bij het kind.

Dit kan gedragingen en reacties verklaren. Het is heel belangrijk om het jonge kind te voorzien in zijn/haar behoeftes, dit is een heel waardevol cadeau voor het kind voor in de toekomst.

Het kennen van het geboorteverhaal zorgt ervoor dat je het gedrag bekijkt en gaat begrijpen. Gedrag wil gezien worden en een jong kind wil herkenning krijgen in wat hij/zij heeft meegemaakt.

Wil jij de behoeftes van je kind leren kennen en begrijpen en nieuwe inzichten krijgen? Voel je welkom om samen met mij het geboorteverhaal in kaart te brengen en behoeftes te ontdekken.

Na afloop ontvang je een uitgebreid verslag waarin alles nogmaals staat beschreven, zodat je dit rustig kunt doorlezen. Als ouder kun je je kind op deze manier het geboorteverhaal vertellen, zo ontstaat er een stukje erkenning.

Hierbij ook een speciaal op maat gemaakte behoeftekaart voor het kind met daarbij een aantal tips. Ieder jong kind wil gezien, gehoord en geliefd worden!

geboorte in kaart verslag

Kindercoach Mandy – 2023 © – info@kindercoachmandy.nl – Powerd by b-ictsolutions

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?